Waar kwaliteit
op de eerste plaats staat
slider_bg_3
Voor al uw elektrotechnische
werkzaamheden
Erkende elektro-installateur
met ruim 10 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Zeker in deze tijd van technologische groei en nieuwe eisen die aan vakmensen worden gesteld, is kennis al snel verouderd. Voor een bedrijf is het up-to-date houden van het vakmanschap noodzakelijk om continuïteit te garanderen. Deze investering in uw werknemers kost tijd, maar verdient zich snel terug.

De ervaring leert dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen.

Kenteq erkent de bedrijven uit de branches van installatie, metaal en elektro! Erkende leerbedrijven laten zien dat ze de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Deze uitstraling heeft uiteraard invloed op de manier waarop naar de bedrijfstak gekeken wordt en geldt voor branchegenoten als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten

De Stichting Erkenning Installatiebedrijven is beheerder van erkenningsregelingen voor installatiebedrijven die actief zijn op het vakgebied van installatietechniek.


KENTEQ Erkend leer bedrijf

Leren kan in elk bedrijf. Elk bedrijf kan dus leerbedrijf worden. Daar is wel de voorwaarde aan verbonden dat de kwaliteit van de leerwerktrajecten en de beroepspraktijkvorming goed zijn. In de technische sector beoordeelt Kenteq of dat zo is. Bedrijven die geschikt zijn, krijgen een erkenning.  A&T Electro BV is een erkend leerbedrijf op het gebied van installatie techniek.

 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?