Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u advies nodig of wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies of een prijsopgave.

AT Electro is al vele jaren betrouwbare partner in de woningbouw. Met onze partners werken wij aan koop- en huurwoningprojecten van laag- tot hoogsegment. Opdrachtgevers kiezen voor AT  door onze jarenlange ervaring .Samen bieden wij de bewoners comfort van de bovenste plank.

Elektrotechniek in de woningbouw

Het start met een solide basis. De elektrische installaties die alle wensen mogelijk maakt. De vakmensen van AT  Electro verzorgen de volledige installatie van het elektriciteitsplan. Doordat AT Electro gebruik maakt van BIM zijn alle partijen bezig vanuit dezelfde informatiebron en wordt zo efficiënt mogelijk gebouwd en aangelegd. Tevens kunnen wij opdrachtgevers volledig ontzorgen in het koperskeuzetraject. Door jarenlange ervaring weten wij dat zo’n gesprek veel vragen en onduidelijkheden wegneemt bij de kopers. Voor opdrachtgevers levert dit voordelen op, er zijn minder faalkosten doordat er minder overdrachtsmomenten zijn en bij oplevering zijn er minder opleverpunten doordat de verwachting aansluit op de werkelijkheid.

Woningbouw wordt een steeds duurzamer proces. Vanaf 2015 gelden er Energieprestatie eisen voor het bouwbesluit. Vanaf 1 januari 2021 worden de EPC eisen vervangen door de invoering van de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat de vergunningaanvragen moeten voldoen aan de eisen voor BENG. Daarnaast wordt er meer en meer nagestreefd naar woningen met een energierekening die onder aan de streep op nul eindigt, de zogehete Nul op de Meter (NOM). Bij AT Electro specialiseren wij ons al jaren in duurzame oplossingen voor in en om de woning. Van de aanleg van Led-verlichting in de galerij van een appartementengebouw tot de mogelijkheden voor het aanleggen en monitoren van zonnepanelen op het gezamenlijke dak. De duurzaamheid experts AT brengen de mogelijkheden graag in kaart.